Ugrás a tartalomhoz
Betegség miatt szünetel a szolgáltatás! Megértését köszönjük!
Betegség miatt szünetel a szolgáltatás! Megértését köszönjük!
Bigdekor Blog - PVC falpanel mustra

A legjobb beltéri falburkolat? PVC falpanelek, mint modern falburkolati megoldás!

Az elmúlt években megnőtt az érdeklődés a dekoráló, egyszerű falburkolati megoldások iránt. Ez nem is csoda, hiszen általuk nagyon izgalmas és szép felületeket kaphatunk, nem beszélve arról, hogy felhelyezését általában gyorsan és burkoló szakember segítsége nélkül is elvégezhetjük. Ilyen megoldásnak számítanak az általunk forgalmazott PVC falpanelek is, melyek mind rendelkeznek az előbb felsorolt tulajdonságokkal, sőt…

Szeretnénk bemutatni a PVC falburkolatok tulajdonságait és legfőképp előnyeit, hogy miért érdemes beruházni rájuk.

  • Felhelyezés

A PVC falpanelek egyik legnagyobb fegyverténye az egyszerű és gyors felhelyezhetőség. A bárki által otthon elvégezhető művelethez nincs szükségünk másra, mint tapétavágó késre, filctollra, mérőszalagra, ragasztóra, törlőrongyra és lehetőség szerint vízmértékre, hogy ne legyen ferde a végeredmény.

Flexwall és Regul PVC falpanelek felhelyezése

A falburkolatok könnyű tömege miatt felhelyezhető gipszkarton szerkezetre, csempére, akár tapétára is, viszont figyelni kell rá, hogy zsíros, nedves vagy salétromos falfelületre, illetve leváló, ingatag tapétára nem ajánlott a felhelyezése.

Alkalmazhatjuk beltéren, hálószobában, gyerekszobában, konyhában, fürdőszobában, de lábazatok is pultok is burkolhatók vele.

  • Sokoldalú minták

A domború felületű 3D-s burkolólapok különböző mintákkal elérhetők. Kínálatunkban jelenleg 25 különböző dekoratív mintázat elérhető, melyek közt megtalálhatóak a csempe, parketta, tégla, terméskő, fa hű másolatai.

Flexwall és Regul PVC falpanelek többféle mintával elérhetők!

Mivel előre festett a PVC burkolólap és kialakítása direkt úgy van megoldva, hogy egymásba kapcsolódjanak az egyes darabok, ezért biztosan jó lesz a végeredmény, elrontani sem lehet a felhelyezést.

Így biztosan találhatunk olyan falpanelt, amely illik otthonunk stílusához, és hozzásegít minket a kívánt design eléréséhez.

  • Praktikum

Ez az egyik legfontosabb szempont, a használhatóság. Hiszen hiába könnyű beépíteni valamit, illetve hiába mutat jól, ha nem jól használható a hétköznapokban, nem kényelmes, akkor fabatkát sem ér az egész.

Az általunk kínált falpaneleket használhatóság szempontjából az alábbiak jellemzik: ellenállóság, könnyen tisztíthatóság, tűzállóság.

A falpanelek anyaga rendkívül ellenálló PVC-ből készült, így ellenáll a hétköznapi használatból fakadó külső behatásoknak, ezért ajánlott például lábazati burkolásra, hiszen semmi baja nem lesz, ha néha belerúgunk véletlenül egyet-kettőt (de ha lehet, azért ne tegyük). Különösen ajánlott például gyerekszobába, hiszen ezt nem tudja úgy tönkretenni a lurkó, mint például egy tapétát, vagy egy frissen festett falat, a zsírkrétát kitűnően le lehet törölni róla.:)

Tisztítása is egyszerű feladat: csak nedves ruhával, vagy szivaccsal áttöröljük a falburkolat felületét és készen is vagyunk. Fontos azonban megjegyezni, hogy nem ajánlott dörzsis szivacsot használni, illetve erős, maró hatású tisztítószert alkalmazni, mivel ezek hatására lekophat a mintázat.

Flexwall és Regul PVC falpanelek tisztítása

Mivel ajánlott konyhába is ez a fajta burkolati megoldás, nagy előnye a terméknek a tűzállóság, viszont közvetlen lángnak, forróságnak nem ajánlott kitenni a panelt, mert deformálódhat, zsugorodhat az anyag.

  • Ár

Biztosan van olyan, aki elmosolyodik azon, hogy az árat is megemlítem az előnyük között, hiszen a darabonkénti 1.690 forintos ár szerinte nem is olyan olcsó. Viszont ha egy kicsit belegondolunk, hogy saját magunknak elvégezhetjük a munkát, amely végeredménye garantáltan jó, továbbá nincs szükségünk burkoló szakemberre, nem kell a takarítással szenvednünk utána és kapunk egy dekoratív, tartós falfelületet, amely évekig fog minket szolgálni, már nem olyan borsos az az ár.

Flexwall és Regul PVC falpanelek akciós áron!

Az általunk jelenleg forgalmazott Flexwall és Regul PVC falpanelek 25 különböző mintájáról tovább tájékozódhat, illetve és meg is vásárolhatja őket az alábbi linkre kattintva: BIGDEKOR PVC falpanelek

Egyéb kérdéseit szívesen várjuk az info@bigdekor.hu email címre, illetve telefonon a 06 20 361 6615-ös telefonszámon.

 

 

Előző cikk Elengedhetetlen NYÁRI kellékek? Napelemes lámpák, kártevőirtók, ventilátorok!
Következő cikk Megnyitott lakásdekorációs és barkács webáruházunk!

Kommentek

BIGDEKOR webáruház - 2020 augusztus 31

Kedves Kiss Péter!

A kiszállítás jellemzően 1-5 munkanapot vesz igénybe, de a legtöbb esetben 2 munkanap alatt kiszállításra kerülnek a termékeink, ez vonatkozik a PVC falpanelekre is.

Üdvözlettel:
BIGDEKOR ügyfélszolgálat

Kiss Péter - 2020 augusztus 31

Jópofák ezek a falpanelek, tetszik a sokoldalúságuk. Mennyi idő a kiszállításuk?

Hozzászólok

*Kötelező mezők