Ugrás a tartalomhoz
Betegség miatt szünetel a szolgáltatás! Megértését köszönjük!
Betegség miatt szünetel a szolgáltatás! Megértését köszönjük!
FlexWall és Regul PVC falpanel felrakási segédlet, új minták!

FlexWall és Regul PVC falpanel felrakási segédlet, új minták!

Nem győzzük hangsúlyozni a PVC falburkolatok előnyeit, hiszen beltéri falburkolatnak kiválóan megállják a helyüket, legyen szó otthonunk dekorálásáról vagy akár üzlethelyiségek, vendéglátóegységek falainak megszépítéséről. A számos előnye között ott szerepel ugye a sokféle dekoratív minta, a vízállóság, a moshatóság és végül, de nem utolsó sorban az egyszerű és problémamentes felhelyezhetőség is. Ebben a cikkünkben ehhez fogunk egy kis segédletet nyújtani mindenkinek aki PVC falburkolat vásárlásán töri a fejét.

TEENDŐK A PVC FALBURKOLAT MEGRENDELÉSE ELŐTT

Már rendelés előtt érdemes átgondolni néhány dolgot. A legfontosabb, hogy eldöntsük, hova és hogyan szeretnénk felhelyezni a falpanelt és annak megvalósításához hány darab falpanelre van szükségünk és az alapján adjuk le a rendelést. Jó ha kalkulálunk azzal, hogy a szabással együtt elegendő legyen a falpanel mennyisége, ezért nem árt, ha egy kevéssel többet rendelünk.

A FALPANELEK FELHELYEZÉSHEZ SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK

A PVC falpanelek felhelyezéséhez nincs szükség túlságosan nagy szerszám arzenálra, elegendő, ha rendelkezésünkre áll az általunk leburkolni kívánt falfelülethez megfelelő mennyiségű falpanel, ragasztó*, a ragasztó kinyomására szolgáló kinyomópisztoly, tapétavágó kés, jelölésre alkalmas toll, vagy filctoll, mérőszalag, illetve ajánlott, de nem szükségszerű a vízmérték használata, hogy mindenképpen meggyőződjük róla, hogy egyenesen raktuk fel a paneleket. Illetve így van a kezünkben egy egyenes és hosszú vezető, amely mentén a tapétavágóval méretre szabhatjuk a falpaneleket. Ezeken felül szükségünk lesz még egy törlőrongyra.

Flexwall és Regul falpanelek felhelyezéséhez szükséges szerszámok és kellékek kupaca

*Ragasztó tekintetében a gyártó a Soudal T-REX ragasztóját ajánlja, de fontos, hogy oldószermentes, nagy tapadóerejű, vízálló és festhető ragasztót használjunk. Egy tubus (310g) ragasztó segítségével körülbelül 4 darab falpanel felrakása lehetséges.

Minden szükséges eszköz amelyet be kell szereznünk nagy valószínűséggel megtalálható a legközelebb eső festékboltban, vagy barkácsboltban.

0. LÉPÉS - Falfelület megvizsgálása

Mielőtt bármibe belekezdenénk meg kell győződnünk, hogy a burkolni kívánt falfelületünk milyen állapotban van. Fontos, hogy lehetőleg sima, zsírmentes és pormentes falfelületre kerüljenek a falpanelek, mivel ellenkező esetben nem fog rendesen felragadni.

Megunt csempére és tapétára is fel lehet tenni őket, de ebben az esetben is oda kell figyelnünk, hogy egyenletes legyen a felület, tehát nem szabad például szakadozó tapétára felragasztani a falburkolatot.

Vizes helyiségekben jól jöhet a PVC falburkolat a vízállósága miatt, hiszen ezáltal nem engedi, hogy a pára lecsapódjon a falra és átnedvesedjen, így elkerülhető a penészesedés, salétromosodás. De ebben az esetben is a lényeg, hogy a már salétromos, penészes falfelületet meg kell szüntetnünk először, hiszen máskülönben a ragasztó tapadása nem lesz hosszú életű.

1. LÉPÉS - Mérés, tervezés

Első körben mérjük le a falfelületet és ez alapján tervezzük meg, hogy hogyan szeretnénk kivitelezni a burkolást. Ajánlott átgondolni, hogy hogy a legtakarékosabb a felhelyezés, hogy keletkezik a legkevesebb hulladék, illetve például a sarkok illesztését.

Mérjük le pontosan a falfelületet, mielőtt belekezdünk a falpanelek vágásába!

Sarokban élre is hajthatjuk a falpanelt, így az illesztés megoldható, de egyenesre is vágható, ez a helyiség kialakításától és az Ön személyes preferenciáján alapul. Ahogy átlátjuk a feladatot, hogy a helyiség adottságaihoz mérten hogyan szeretnénk a falburkolást végrehajtani, ugorhatunk is a következő lépésre.

2. LÉPÉS - Falpanelek előkészítése, mérések bejelölése, vágása

A falpanel előkészítése annyiból áll, hogy bejelöljük a mérőszalag és toll segítségével a vágási pontokat, majd egy vezető és tapétavágó kés segítségével szépen és pontosan elvágjuk a műanyag falburkolatot. Mivel a PVC falpanelek anyagvastagsága jellemzően 0.2 milliméter körül mozog, ezért könnyen vághatóak, azonban ajánlott új tapétavágó kést alkalmazni, vagy meglévőnél lecsippenteni a már használt végét, hogy minél élesebb legyen és egy mozdulattal el tudjuk vágni, ezáltal elkerüljük maszatoló vagdosást.

Jelöljük be több helyen a vágási pontokat:

Több helyen kimérjük és bejelöljük toll segítségével a falpanelen a vágási pontokat.

Majd egy vezető segítségével kössük össze (én vízmértéket használtam, melyet egyébként nálunk is megvásárolhat (Handy professzionális vízmérték)), de ez lehet egy nagyon hosszú vonalzó, vagy egy egyenes léc is megteszi):

Jelöljük be a vágási részeket!

Majd egy tapétavágó kés segítségével egy határozott mozdulattal vágjuk el, ugyancsak vezető mentén, hogy szép egyenes végeredményt kapjunk (a bátrabbak és ügyesebbek próbálkozhatnak ollóval is):

Tapétavágó segítségével vágjuk el a falpanelt.

Hasznos tipp: ha élre szeretnénk hajtani sarokban a falpanelt, akkor még felhelyezés előtt ugyanúgy, mintha vágnánk mérjük ki, rajzoljuk be és a vonal mentén hajlítsuk meg. Kicsit trükkös a művelet, mert nem olyan egyszerű egyenesen élre hajtani a paneleket, de én például a vízmértéket használtam segítségként és úgy nem vészes a dolog. Ha úgy érezzük, hogy nehézkes a hajlítás, egy hajszárító segítségével rásegíthetünk a műveletre.

A saroknál élre hajtott Flexwall.

3. LÉPÉS - A PVC falburkolatok helyes felragasztása

Amint megvagyunk a tervekkel, a falpanel méretre vágásával, úgy jöhet a ragasztás. Fontos, hogy a ragasztóanyag egyenletesen az egész falpanel felületére felkerüljön, különös tekintettel figyelve a szélekre, ahol folyamatos csíkban húzzuk a ragasztót, ezzel elkerülve, hogy a szélek felváljanak. Ha kész és úgy gondoljuk elég ragasztót tettünk a falpanelre, akkor mehet is a felhelyezés.

Flexwall ragasztása.

Lehetőség szerint próbáljuk már elsőre a helyére helyezni, mert bár korrigálható a falra feltevést követően is, hisz a ragasztó nem köt meg egyből, összekenhetünk olyan falfelületet is a ragasztóval, amelyet nem szerettünk volna és emiatt a későbbiekben javító pluszmunkánk keletkezhet.

Ahogy a megfelelő helyre került a falburkolat, úgy a kezünkkel próbájuk meg oda lapogatni, hogy jól a falhoz tapadjon, de ügyelve arra, hogy ne nyomjunk ki túl sok ragasztóanyagot.

Ha mindennel megvagyunk, a felesleges többlet ragasztót egy szivacs, vagy törlőruha segítségével távolítsuk el.

4. LÉPÉS - Falpanel darabok egymáshoz illesztése

Ahogy egy falpanel felkerült, onnantól, mint a kirakós darabjait illesztgethetjük egymáshoz a darabokat. Fontos, hogy megfelelően figyeljünk oda az illesztések helyességére, máskülönben nem lesz szép egybefüggő a végeredményünk.

Folytassuk a falpanelek felragasztását, amíg ki nem alakul az áhított új falunk!

A falpanelek széleinek tehát fedniük kell egymást, de nem is nagy bonyolultság ezt megoldani, egyrészt a FlexWall falpanelek kialakítása miatt, másrészt pedig itt is tolhatunk még rajta, ha elsőre nem sikerült a megfelelő helyre tenni. 

A Flexwall PVC falpanelek szegélyinek metszeniük kell egymást, így lesz szép az illesztés.

És így kell valahogy az illesztéseknek kinézniük:

A Flexwall PVC falpanelek szegélyinek metszeniük kell egymást, így lesz szép az illesztés.

5. LÉPÉS - Korrigálás, várakozás

Amennyiben az illesztéseknél, vagy a falburkolat széleinél szükség van korrigálásra, úgy azt a ragasztó segítségével végezzük el. Kenjünk ragasztót a kívánt helyre és ujjunk, vagy egy szivacs segítségével simítsuk el, hogy szép egyenletes legyen a végeredmény.

A ragasztó száradási ideje 24 óra, ezalatt próbáljuk meg kímélni a falat: ne nyúljunk hozzá, ne mossuk és törölgessük. Az egy nap száradási idő után viszont élvezhetjük új falfelületünket, amely garantáltan jól beleillik majd a környezetbe! (A bemutatás során használt típus: Flexwall palakő mintás PVC falpanel (Rock Natural))

Egységes falfelület, jól megy össze bútorokkal is.

És végül, de nem utolsó sorban itt egy videó, amely szemlélteti a felhelyezést (falpanel típusa: FlexWall Tile Sandy Coast - Homokos part). 

(Forrás: ArtDekArt youtube csatorna)

Új Flexwall falpanel minták a BIGDEKOR webáruház kínálatában!

Több, mint 10 új mintával bővült a mosható Flexwall PVC falburkolat mintakínálatunk! Új mintáink között a csempe, fa, kő, márvány anyag hasonmásai szerepelnek és egyedi hatást érhetünk el általuk. 

Kedvezményes áron, kényelmes, biztonságos és gyors házhozszállítással Ön is elérhet ilyen dekoratív falfelületeket, melyek kiválóan mutatnak bármilyen enteriőrről, legyen szó lakásról, vagy akár üzlethelyiségről egyaránt.

További részletekért és mintáinkért tekintse meg FlexWall, Regul műanyag falburkolatok kategóriánkat.

Amennyiben kérdése van a PVC falpanelekkel, akár felhelyezésükkel kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat

Következő cikk Elengedhetetlen NYÁRI kellékek? Napelemes lámpák, kártevőirtók, ventilátorok!

Kommentek

contactclufxy - 2021 június 2

I’m happy to welcome you!

We offer sending newsletters via follow-up forms to the sites of business organizations via all domain zones of the world in any languages.

Your message is sent to E-mail address
of organization 100% will get to the inbox!

2000 bases:
Price List =» xn——7sbb1bbndheurc1a.xn—p1ai/prajs-list/

Test:
20000 messages on foreign zones to your electronic box – 20 dollars.
We need from You only electronic box, title and text of the letter.

In our price list there are more 800 databases for all countries of the world.
Common databases:
All Europe 44 countries 60726150 of sites – 1100$
All European Union 28 countries 56752547 of sites- 1000$
All Asia 48 countries 14662004 of sites – 300$
All Africa 50 countries 1594390 of sites – 200$
All North and Central America in 35 countries 7441637 of domain names – 300$
All South America 14 countries 5826884 of domain names – 200$
New domain names from around the world registered 24-48 hours ago. (A cycle of 15 mailings during the month) – 500$
Businesses of RF 4025015 – 300$
Ukraine 1114526 of sites – 100$
All Russian-speaking countries minus Russian Federation are 14 countries and there are 1979217 of domains – 200$
New domains of the Russia, registered 24-48 hours ago (A cycle of 15 mailings during the month) – 250$

Databases for sending newsletters:
WHOIS databases of domain names for all nations of the world.
You can purchase our databases separately from newsletter’s service at the request.

P.S.
Please, do not respond to this offer from your electronic box, as it has been generated automatically and will not get anywhere!
Contact Feedback form =» xn——7sbb1bbndheurc1a.xn—p1ai/to-order/

PRICE LIST:

Test mailing: $20 – 20000 contact forms websites

All Europe 44 countries there are 60726150 websites – $1100

All EU 28 countries there are 56752547 websites – $1000

All Asia 48 countries there are 14662004 websites – $500

All Africa 50 countries there are 1594390 websites – $200

All North and Central America is 35 countries there are 7441637 websites – $300

All South America 14 countries there are 5826884 websites – $200

Top 1 Million World’s Best websites – $100

Top 16821856 the most visited websites in the world – $300

New websites from around the world registered 24-48 hours ago. (A cycle of 15 mailings during the month) – 500$

Businesses and organizations of the Russian Federation – there are 4025015 websites – $300

All Russian-speaking countries minus Russia – there are 14 countries and 2440822 websites – $200

New websites of the Russian Federation, registered 24-48 hours ago. (A cycle of 15 mailings during the month) – 250$

1499203 of hosting websites around the world (there are selections for all countries, are excluded from databases for mailings) – $150

295285 websites of public authorities of all countries of the world (selections for all countries, are excluded from databases for mailings) – $100

13623819 websites online stores Worldwide – $350

CMS mailings:

3dCart 14689 websites – $50
Adobe CQ5 133567 websites – $80
Advance 17589 websites – $50
AdVantShop.NET 2453 websites – $30
ALMA 7095 websites – $30
Ametys 2389 websites – $30
Amiro 29587 websites – $30
Angora 20357 websites – $50
AVS 1369 websites – $30
BbPress 1487 websites – $30
BESTWEB 2699 websites – $30
BigCommerce 78257 websites – $50
Bitrix 319687 websites – $80
Blogger 658267 websites – $80
Blogspot 279865 websites – $80
BuddyPress 51477 websites – $50
Burning Board 4659 websites – $30
Catalyst Web 11689 websites – $50
ClassiPress 11796 websites – $50
CMSimple 11052 websites – $30
Concrete5 72100 websites – $50
Contao 110897 websites – $80
CONTENIDO 5069 websites – $30
Convio 2268 websites – $30
Coppermine Photo 1296 websites – $30
CS Cart 11400 websites – $30
Datalife Engine 42587 websites – $50
Dede 230589 websites – $100
DedeEIMS 96068 websites – $50
DIAFAN 4058 websites – $30
Discuz 47962 websites – $50
Django 71167 websites – $50
DokuWiki 9588 websites – $30
Dotnetnuke 82964 websites – $50
Drupal 978298 websites – $100
EasyBlog 1165978 websites – $100
EPiServer 29876 websites – $50
ExpressionEngine 1769823 websites – $150
eZ Publish 5367 websites – $30
F- 9356 websites – $30
FireBoard 1567 websites – $30
General Blogs 2067 websites – $30
GetSimple 23094 websites – $50
Host 6871 websites – $30
HostCMS 5042 websites – $30
HubSpot 31762 websites – $50
i- 9438 websites – $30
Image 1368 websites – $30
InSales 14149 websites – $50
InSales 11081 websites – $30
InstantCMS 4136 websites – $30
InteractiveBBS 32367 websites – $50
Invision Power Board 2430 websites – $30
IPBoard 2266 websites – $30
IT 15189 websites – $50
jforum 1056 websites – $30
jobberBase 3387 websites – $30
Joomla K2 154367 websites – $80
Joomla 1906994 websites – $200
Koobi 3722 websites – $30
Liferay 5137 websites – $30
Made Simple 20567 websites – $50
Magento 369447 websites – $80
MediaMaxScript 103896 websites – $80
MediaWiki 41468 websites – $50
Microsoft SharePoint 13198
MODx 64023 websites – $50
Moodle 8195 websites – $30
Movable Type 13096 websites – $50
MyBB 4367 websites – $30
myUPB 3397 websites – $30
NetCat 7294 websites – $30
NG 18356 websites – $50
NING 3687 websites – $30
NopCommerce 18600 websites – $30
Open 5916 websites – $30
OpenCart 667000 websites – $80
Osclass 4652 websites – $30
osCommerce 68468 websites – $50
OUR- 3096 websites – $30
OXID eShop 12200 websites – $50
Oxwall 6800 websites – $30
Parallels Plesk Sitebuilder 174216 websites – $80
php 14367 websites – $50
php Link 2298 websites – $30
phpBB 24400 websites – $30
PHP-Fusion 2596 websites – $30
PHPMelody 2365 websites – $30
PHP-Nuke 2489 websites – $30
PHPShop 2667 websites – $30
PHPWeb 29789 websites – $50
PHPWind 4032 websites – $30
Plone 84962 websites – $50
PowerEasy 1697 websites – $30
Prestashop 434100 websites – $80
Question2Answer 5598 websites – $30
R 296498 websites – $80
ReadyScript 6487682 websites – $80
S.Builder 394367 websites – $80
Shopify 6571650 sites websites – $400
Shoutbox 145564 websites – $80
SilverStripe 31721 websites – $50
Simpla 17429 websites – $50
Sitecore 74861 websites – $50
Sitefinity 4183 websites – $30
SMF 8111 websites – $30
SocialGO 54267 websites – $50
SPIP 28269 websites – $50
Squarespace 1098231 websites – $100
StoreLand 8257 websites – $30
SupeSite 12367 websites – $50
Textpattern 10900 websites – $30
TikiWiki 1446 websites – $30
Tilda 47396 websites – $50
Tumblr 302357 websites – $80
TYPO3 845009 websites – $80
Umbraco 146064 websites – $80
UMI.CMS 13191 websites – $50
VamShop 1737 websites – $30
vBulletin 14460 websites – $30
Volusion 16006 websites – $50
WallpaperSiteScript 2811 websites – $30
Weebly 191753 websites – $80
Wix 3379081 sites websites – $250
WooCommerce 6403862 websites – $400
Wordpress 35354537 websites – $650
XenForo 21105 websites – $30
XOOPS 20467 websites – $50
XpressEngine 8565 websites – $30
Zen Cart 26524 websites – $30

Country:

.ae 200462 websites United Arab Emirates – $50
.ae 1820 websites International zone UAE:.com .net .biz .info .name .tel
.ag 11931 websites Antigua & Barbuda – $50
.ai 33130 websites Anguilla – $50
.am 21995 websites Armenia – $50
.am 1684 websites International zone Republic Of Armenia:.com .net .biz .info .name .tel
.ar 782608 websites Argentine Republic – $80
.ar 75496 websites International zone Argentina:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $50
.ar.com 135 websites – $30
.at 1356722 websites Austria – $100
.at 181907 websites International zone Republic Of Austria :.com .net .biz .info .name
.au 2432174 websites Australia – $150
.au 461279 websites International zone Australia:.com .net .biz .info .name
.az 17855 websites Republic Of Azerbaijan – $50
.az 2036 websites International zone Republic Of Azerbaijan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $30
.ba 15725 websites Bosnia and Herzegovina – $30
.ba 2291 websites international zone Bosnia and Herzegovina:.com.net.biz.info.org.name.tel.mobi.asia-$30
.be 1349658 websites Kingdom Of Belgium – $100
.be 1056248 websites International zone Belgium:.com .net .biz .info .name
.bg 54418 websites Republic Of Bulgaria – $50
.bg 50685 websites International zone Bulgaria:.com .net .biz .info .name
.bo 2602 websites Bolivia – $30
.bo 29415 websites International zone Plurinational State Of Bolivia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.br 3205100 websites Brazil – $200
.br 1230078 websites International zoneBrazil:.com .net .biz .info .name .
.by 99148 websites Republic Of Belarus – $50
.by 1574 websites International zone Republic Of Belarus:.com .net .biz .info .name .tel
.ca 2587463 websites Canada – $150
.ca 288395 websites International zone Canada:.com .net .biz .info .name
.cc 436396 Cocos Keeling Islands websites – $80
.cc 1920589 websites Cocos Keeling Islands- $150
.cf 2461460 websites Central Africa – $150
.cg 526 websites The Democratic Republic Of The Congo – $30
.ch 1629450 websites Swiss Confederation – $100
.ch 205292 websites International zone Swiss Confederation:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.ci 5794 websites Ivory Coast – $30
.ci 112 websites International zone Ivory Coast:.com .net .biz .info .name
.cl 590401 websites Republic Of Chile – $80
.cl 65996 websites International zone Chile:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.cm 29221 websites Cameroon – $50
.cn 23160610 websites China – $600
.cn 1372416 websites International zone China:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$100
.co 1878923 websites Republic Of Colombia – $100
.co 10854 websites International zone Colombia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.cx 15753 websites Christmas Island – $50
.cy 11092 websites Cyprus – $50
.cy 744 websites International zone Republic Of Cyprus:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.cz 1001208 websites Czech Republic – $100
.cz 193400 websites International zone Czech:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.de 15078512 websites Germany – $350
.de 3894156 websites International zone Federal Republic Of Germany:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$150
.dk 1319155 websites Kingdom Of Denmark – $100
.dk 148164 websites International zone Denmark:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.dm 23318 websites Dominican Republic – $50
.dn.ua 1835 websites – $30
.do 5255 websites Dominican- $30
.dy.fi 1112 websites – $30
.dz 5382 websites Algerian People’s – $30
.ec 11731 websites Ecuador – $50
.ec 2897 websites International zone Ecuador:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.ee 131791 websites Republic Estonia – $50
.ee 10490 websites International zone Republic Estonia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.es 1509048 websites Spain – $100
.es 683845 websites International zone The Kingdom Of Spain:.com .net .biz .info .name .tel .eu 3046076 websites Europe – $150
.eu 633384 websites International zone Europe:.com .net .biz .info .name .fi 361111 websites Finland – $80
.fi 69631 websites International zone Finland:.com .net .biz .info .name .fr 2810983 websites French Republic – $150
.fr 639546 websites International zone French Republic:.com .net .biz .info .name .ge 24598 websites Georgia – $50
.ge 1676 websites International zone Georgia:.com .net .biz .info .name .tel .gf 996 websites French Guiana – $30
.gg 10528 websites Guernsey – $50
.gh 703 websites Republic Of Ghana – $30
.gi 981 websites Gibraltar – $30
.gp 2044 websites Guadeloupe – $30
.gq 2027422 websites Equatorial Guinea – $100
.gr 327215 websites Greece – $80
.gr 57984 websites International zone Greece:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$150
.gt 15351 websites Republic Of Guatemala – $50
.hk 116093 websites Hong Kong Special Administrative Region Of China Hong Kong – $50
.hm 335 websites Heard & McDonald islands – $30
.hn 4732 websites Honduras – $30
.hr 75736 websites Croatia Hrvatska – $50
.hr 16592 websites International zone Croatia Hrvatska:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia
.ht 1299 websites Haiti – $30
.hu 53940 websites International zone Hungary:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.ie 209620 websites Republic of Ireland – $50
.ie 49861 websites International zone Republic of Ireland:.com .net .biz .info .name .il 196266 websites The State Of Israel – $80
.il 38537 websites International zone The State Of Israel:.com .net .biz .info .name .tel .in 1157482 websites India – $100
.in 266179 websites International zone Republic Of India:.com .net .biz .info .name .tel
.io 496216 websites British Indian Ocean Territory – $80
.iq 2401 websites Iraq – $30
.ir 574258 websites Islamic Republic Of Iran – $80
.ir 15487 websites International zone Islamic Republic Of Iran:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia
.it 2410105 websites Italy – $150
.it 954040 websites International zone Italian Republic:.com.net.biz.info.org.name.tel.mobi.asia – $100
.je 3016 websites Republic of Ireland – $30
.jp 1825219 websites Japan – $150
.jp 4683252 websites International zone Japan:.com.net.biz.info.org.name.tel.mobi.asia – $200
.jp.net 5170 websites – $30
.ke 14677 websites Kenya – $50
.kg 10350 websites Kyrgyzstan – $30
.kg 664 websites International zone Kyrgyzstan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.ki 79 websites Republic Of Kiribati – $30
.kn 3211 websites Saint Kitts and Nevis – $30
.kr 272463 websites Republic Of Korea- $80
.kw 484 websites Kuwait – $30
.ky 5783 websites Island Cayman – $30
.kz 113180 websites Kazakhstan – $80
.kz 5876 websites International zone Kazakhstan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.lc 1121 websites Saint Lucia – $30
.lk 32654 websites Sri Lanka – $30
.lt 137666 websites Republic Of Lithuania- $50
.lt 27710 websites International zone Lithuania:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia- $50
.lu 74322 websites The Grand Duchy Of Luxembourg – $50
.lu 4125 websites International zone The Grand Duchy Of Luxembourg:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.lv 86593 websites Republic Of Latvia – $50
.lv 8887 websites International zone Republic Of Latvia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.ma 59103 websites Morocco – $50
.mc 3046 websites Principality Of Monaco – $30
.md 16730 websites Moldova – $50
.md 1293 websites International zone Moldova:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.me 761596 websites Montenegro – $80
.me 86897 websites International zone Montenegro:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.mg 3715 websites Republic Of Madagascar- $30
.mk 13266 websites Macedonia – $50
.ml 2158835 websites Republic Of Mali – $100
.mn 17044 websites Mongolia – $50
.mq 1112 websites Martinique – $30
.mr 776 websites Islamic Republic Of Mauritania – $30
.ms 7265 websites Montserrat – $30
.mt 1402 websites Republic Of Malta – $30
.mu 6475 websites Maurifius – $30
.mv 1996 websites Maldives – $30
.mw 8579 websites Republic Of Malawi – $30
.mx 670901 websites United Mexican States- $80
.mx 174571 websites International zone Mexico:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.my 143039 websites Malaysia – $50
.na 1094 websites Namibia – $30
.nc 3497 websites New Coledonia (French) – $30
.nl 3925784 websites Netherlands – $200
.nl 1019697 websites International zone Netherlands:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$100
.no 620882 websites Norway – $80
.no 74318 websites International zone The Kingdom Of Norway:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.nu 255161 websites Republic Of Niue- $50
.nz 593127 websites New Zealand – $80
.om 1701 websites Oman – $30
.pe 83224 websites Peru – $50
.pe 59157 websites International zone Peru:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.pk 44464 websites Islamic Republic Of Pakistan – $50
.pl 1795299 websites Republic Of Poland – $100
.pl 327587 websites International zone Republic Of Poland:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.pr 1358 websites Puerto Rico – $30
.pt 263136 websites Portuguese Republic – $80
.pt 17691 websites International zone Portugal:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.py 5593 websites Paraguay – $30
.py 653 websites International zone Republic Of Paraguay:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $30
.re 15089 websites Reunio – $50
.ro 424401 websites Romania – $80
.ro 42046 websites International zone Republic Of Romania:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.rs 85503 websites Republic Of Serbia – $50
.ru 5025331 websites Russia – $250
.ru 514668 websites International zone Russia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$80
.rw 3806 websites Rwanda – $30
.sa 20421 websites Saudi Arabia- $50
.sa 5064 websites International zone Saudi Arabia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $30
.sc 4442 websites Republic Of Seychelles- $30
.se 1491677 websites The Kingdom Of Sweden – $100
.se 293316 websites International zone Sweden:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.sg 150351 websites Singapore – $50
.sh 7560 websites Saint Helena – $30
.si 103778 websites Slovenia- $50
.si 12879 websites International zone Slovenia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.sk 414198 websites Slovakia- $80
.sk 31572 websites International zone Slovak Republic:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.sm 8897 websites San Marino – $30
.sn 4465 websites Senegal – $30
.sn 344 websites International zone Senegal:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.sr 580 websites Suriname – $30
.sv 8432 websites Democratic Republic Of El Salvador- $30
.sx 2901 websites Sint Maarten – $30
.sy 2972 websites Syrian Arab Republic – $30
.sz 321 websites Swaziland – $30
.tc 16384 websites Islands Turks And Caicos – $50
.tf 19841 websites French Southern and Antarctic Territories – $50
.tg 1230 websites Togolez Republic – $30
.th 22368 websites Thailand- $50
.tj 6874 websites Tajikistan- $30
.tj 34 websites International zone Tajikistan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia
.tk 20085806 websites Tokelau – $500
.tl 2748 websites Democratic Republic of East Timor – $30
.tm 6395 websites Turkmenistan- $30
.tm 44 websites International zone Turkmenistan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia
.tr 243347 websites Turkish Republic – $80
.tr 138818 International zone Turkey:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $50
.tt 1017 websites Trinidad & Tobago – $30
.ua 553216 websites Ukraina – $80
.ua 147202 websites International zone Ukraine:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
.ug 3806 websites Uganda – $30
.ug 720 websites International zone Republic Of Uganda:.com .net .biz .info .name .tel .mobi.asia-$30
.uk 5975887 websites UK – $250
.uk 3304606 websites International zone United Kingdom:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$150
.us 3139563 websites United States of America – $200
.us 578927 websites International zone USA:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$80
.uy 15571 websites Eastern Republic Of Uruguay – $50
.uy 31812 websites International zone Uruguay:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
.uz 38357 websites Uzbekistan – $50
.uz 365 websites International zone Uzbekistan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia
.vc 18641 websites Saint Vincent & Grenadines – $50
.ve 14015 websites Venezuela – $50
.ve 2898 websites International zone Bolivarian Republic Of Venezuela:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $30
.vg 8389 websites Virgin Islands (British) – $50
.vi 109 websites Virgin Islands (US) – $30
.vn 436005 websites Vietnam – $80
.vn 161855 websites International zone Vietnam:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $50
.vu 1051 websites Republic Of Vanuatu – $30
.wf 1133 websites Wallis & Futuna Islands – $30
.ws 99308 websites Samoa – $80
.ye 18 websites Yemen – $30
.yt 2004 websites Mayotte – $30
.za 1008308 websites South Africa – $100

website =» xn——7sbb1bbndheurc1a.xn—p1ai

ekaaifgom - 2021 május 30

http://slkjfdf.net/ – Unusumrb Iqavesazo oqe.cwdz.bigdekor.hu.zkz.ip http://slkjfdf.net/

uzelaufewila - 2021 május 30

http://slkjfdf.net/ – Ofehobu Icugwil hjs.syta.bigdekor.hu.mkf.ck http://slkjfdf.net/

aitihuzulugej - 2021 május 30

http://slkjfdf.net/ – Oquvwet Evatib nps.mybt.bigdekor.hu.msb.ts http://slkjfdf.net/

apafomelavuri - 2021 május 30

http://slkjfdf.net/ – Erifacc Uyamumo rjp.zkdj.bigdekor.hu.zsa.hc http://slkjfdf.net/

itegekac - 2021 május 30

http://slkjfdf.net/ – Okomoquz Isoloovuk orf.odtn.bigdekor.hu.xez.ye http://slkjfdf.net/

ohalasonuhe - 2021 május 30

http://slkjfdf.net/ – Igigam Eakaoki kor.qpjm.bigdekor.hu.uve.jy http://slkjfdf.net/

edisefo - 2021 május 30

http://slkjfdf.net/ – Ilmuip Uriowi rka.edjz.bigdekor.hu.fmh.pl http://slkjfdf.net/

uyowizaziciqb - 2021 május 30

http://slkjfdf.net/ – Iomuon Ohozew eby.ymom.bigdekor.hu.sys.vm http://slkjfdf.net/

oziweketf - 2021 május 29

http://slkjfdf.net/ – Ejazoda Unpubonec ypg.gjsk.bigdekor.hu.oxp.pu http://slkjfdf.net/

Hozzászólok

*Kötelező mezők