Ugrás a tartalomhoz
Betegség miatt szünetel a szolgáltatás! Megértését köszönjük!
Betegség miatt szünetel a szolgáltatás! Megértését köszönjük!
Elengedhetetlen NYÁRI kellékek? Napelemes lámpák, kártevőirtók, ventilátorok!

Elengedhetetlen NYÁRI kellékek? Napelemes lámpák, kártevőirtók, ventilátorok!

Az idei nyár több, mint fele úgy telt el, hogy alig-alig akadt olyan napunk, mikor nem volt rossz idő, nem esett az eső és kényelmesen ki lehetett ülni a kertbe sütögetni, beszélgetni a barátokkal, vagy egyéb kerti programokat szervezni. Mostanra szerencsére megtört ez a rossz széria és átcsaptunk az igazi nyári fülledt kánikulába. Ehhez a hőségriadóhoz kapcsolódva mutatjuk be szezonális termékeinket, melyek biztosan hasznára válnak majd!

Nyissuk a sort a napelemes kerti lámpákkal, vagy másik elterjedt nevükön szolárlámpákkal. A napelemes lámpák legfőbb erénye, hogy nincs más dolgunk velük, mint kirakni a napra és várni, hogy a rajtuk található kis szolárpanelen keresztül feltöltődjön az akkumulátoruk. Majd az este beköszöntével a rajtuk található fényérzékelő szenzor segítségével automatikusan, maguktól bekapcsolnak és kellemesen megvilágítják a kerti utakat, virágágyásokat.

Kivitelük szempontjából a legjellemzőbb a talajba szúrható, de elérhető akasztós és falra szerelhető kivitelben is.  Ráadásul áruk is rendkívül kedvező, már 490 Ft/db-os áron elérhetőek webáruházunkban!

Jelenleg kapható napelemes lámpáink: Napelemes lámpa (szolárlámpa)

BIGDEKOR - szolárlámpák

Másik elengedhetetlen nyári kellék a kártevőirtók, hiszen sajnos ebben az időszakban nagyon el vannak szaporodva azok a rovarok, melyek megkeseríthetik az életünket ilyenkor. A legbosszantóbb mindközül talán a szúnyog, hiszen rengeteg vérszívó bukkant fel idén.

Ellenük védekezhetünk hatékonyan az alábbi termékekkel, melyek káros kémiai anyagok kibocsátása nélkül pusztítják a kártevő rovarokat. Teszik mindezt ultrahang kibocsátásával, vagy elektródák segítségével, melyek, ha belerepülnek a rovarok, azonnal elpusztítják őket.

Kínálatunkban szerepelnek még leszúrható, napelemes változatban ultrhangos hangya, vakond és egérriasztó is.

Rovarirtó termékkínálatunkért látogasson el a Kártevők elleni védelem kategóriánkba.

BIGDEKOR - kártevők elleni védelem

Harmadik és egyben utolsó versenyzőink a ventilátorok, melyek szintén nagyon jól jöhetnek a nyelvlógató, tikkasztó hőségben. Az általunk ajánlott ventilátorokat kompakt méretük miatt (18x20cm), mini, asztali ventilátoroknak hívjuk és érdekességük, hogy USB-s csatlakozóval kapcsolhatjuk rá őket az áramforrásra, legyen az egy számítógép, laptop, vagy akár powerbank.

Irodai munka mellé például kifejezetten kényelmesen lehet használni, ahol nincs légkondi, hiszen nem foglal nagy helyet az íróasztalon és úgy állíthatjuk a ventilátor dőlésszögét magunkra, hogy az kellemesen fújja ránk a hűsítő levegőt, de a példától eltekintve számos más helyzetben is nagyon jól használható. Fekete és fehér színben érhetők el.

Megvásárolhatja őket a linkre kattintva: Ventilátorok

Mostani nyereményjátékunk kapcsán meg is nyerheti a ventilátoraink egyikét! További részletek és játékszabályzat a Facebook oldalunkon: BIGDEKOR.HU webáruház hivatalos facebook oldala

bigdekor.hu Facebook üzenőfali nyereményjáték

Reméljük termékeinkkel mi is hozzájárulhatunk élményeikhez és további kellemes nyarat kívánunk kedves vásárlóink részére!

Előző cikk FlexWall és Regul PVC falpanel felrakási segédlet, új minták!
Következő cikk A legjobb beltéri falburkolat? PVC falpanelek, mint modern falburkolati megoldás!

Hozzászólok

*Kötelező mezők